Het is weer 1 december en dat betekent dat we de nieuwe collectie van de Lente 2017 alweer aan jullie kunnen aankondigen. Dit keer gaan we voor de lente weer voor lekkere knalkleuren. We zitten natuurlijk nog volop in de winterstemming en zijn ons druk aan het voorbereiden op de drukke kerstweken, maar neem toch even de tijd om deze beauty’s te bekijken.

CND SHELAC brand 14+ day nail color

We verwelkomen 6 nieuwe kleuren en daarbij zit eindelijk een langverwachte koningsblauw, Blue Eyeshadow genaamd. De retro futuristische kleuren, passen helemaal bij de nieuwe mode van het voorjaar 2017. We gaan we even helemaal terug naar de jaren ’80, maar dan met een verrassend nieuw tintje en look. We hebben allang niet meer een saai kleurtje op onze nagels en deze kleuren zorgen ervoor dat onze handen er nog flitsender uit gaan zien!
De nieuwe kleuren van CND™ SHELLAC™ New Wave op een rijtje:
  • SHELLAC™ Video Violet
  • SHELLAC™ Pink Leggings
  • SHELLAC™ Blue Eyeshadow
  • SHELLAC™ Jelly Bracelet
  • SHELLAC™ Banana Clips
  • SHELLAC™ Ecstacy

CND™ VINYLUX™ Weekly polish

VINYLUX™
In het assortiment van VINYLUX™ verwelkomen we deze 6 nieuwe kleuren ook. Je klanten kunnen dus ook lekker thuis van kleur wisselen of natuurlijk hetzelfde kleurtje aanschaffen om teennagels in bijpassende stijl te kleuren.

VINYLUX™ New Wave Collection pop-up Display

Ook zal er weer een POP Display beschikbaar zijn van VINYLUX™ met de 6 nieuwe kleuren incl. 2 top coats.

CND™ VINYLUX™ Mini’s

Van de CND™ VINYLUX™ kleuren komen 3 kleurtjes in een schattige mini verpakking met top coat. Er zijn dus dit keer ook weer echte hebbedingetjes voor de salon bij.

NEW WAVE Trend Class

Koop je alle 6 de nieuwe CND™ SHELLAC™ kleuren in een keer dan krijg je zoals altijd een mooie workshop helemaal gratis. De nieuwe designs komen hier sowieso in voorbij en we laten je natuurlijk nog andere mogelijkheden zien. De planning voor 2017 voor de NEW WAVE Trendclass staat op:
  • woensdag 11 januari van 10:00 tot 12:00 uur
  • maandag 20 februari van 14:00 tot 16:00 uur
Weet je nu al dat je de hele collectie gaat aanschaffen en wil je jouw plek bemachtigen in een van de trendclasses? Dan kun je ons dit uiteraard al laten weten.
De nieuwe collectie kun je ook alvast via pre order bestellen in onze webshop.