Kom je ook op 23 juni?

Op 23 juni aanstaande organiseren we in samenwerking met CND™ Nederland de CND™ Salon Day, een dag die je zeker niet wil missen. Alleen op die dag kun je genieten van kortingen en mooie aanbiedingen. En bovendien wordt het vooral ook een erg gezellige dag met een lekker hapje en drankje en heel veel extra’s.

Zo geldt er die dag 15% korting op alle* producten, wordt er iets super gaafs gelanceerd waar we je binnenkort meer over kunnen vertellen, krijg je korting op workshops & opleidingen, en nog veel meer! Die dag zijn er ook demo’s en lezingen via Live Stream, Yes we hebben echt een live verbinding met CND™ HQ in Nederland. Het exacte programma wordt nog bekend gemaakt, maar we mogen alvast een paar gave dingen verklappen.

cnd-passport

Wat je sowieso kunt verwachten tijdens de CND™ Salon Day:

– Live Stream demo’s van onder andere Sascha Gossen en Debbie Hehanussa

– Super gave prijzen die je kunt winnen, zoals onder andere een jaar lang gratis CND™ SHELLAC™

– In de “Learn & Play” Area kun je gedurende de hele dag alle CND™ Producten ervaren.

– Demo’s van een CND™ Education Ambassador op locatie.

– De lancering van het CND™ Paspoort, dat wil je echt niet missen!

– 15% korting op producten

– 15% korting op workshops & opleidingen

– de lancering van het mooie CND™ Jack

– gratis promopakket met leuke CND™ gadgets bij elke aankoop

– lekkere hapjes en drankjes geserveerd door onze eigen gastvrouw

Dat klinkt gaaf toch? Wil je erbij zijn, laat het ons dan weten door je in te schrijven op www.cndsalondag.nl en vergeet je ook niet aan te melden bij ons evenement op Facebook.

cnd-switchWerk je nog niet met CND™ SHELLAC™ dan heb je die dag de mogelijkheid om je bestaande producten in te ruilen, voor een fixe korting op een samengesteld SHELLAC™ pakket. De exacte voorwaarden daarvoor vind je hier.

 

Wij hebben er superveel zin in en kunnen echt niet wachten, totdat deze gave CND™ Salon dag aanbreekt. We hopen je te zien op 23 juni aanstaande. Tot dan!

 

 

 

 

 

 

*m.u.v. nieuwe producten, SHELLAC™ Introkits, VINYLUX™ Weekly Polish, Creative Play™, merchandise en andere aanbiedingen.