Het is eindelijk zomer in Nederland en dat mooie opgebouwde bruine kleurtje willen we natuurlijk zo lang mogelijk vast houden. Adviseer je klanten (en jezelf) daarom om de producten van MARC INBANE te gebruiken. Een tanning spray op natuurlijke basis, die niet schadelijk is voor de huid, maar je wel een prachtig neutraal bruin kleurtje geeft. Lekker lang genieten van mooi gebruinde benen of een frisse gezonde look op je gezicht. Of allebei natuurlijk 😉
MARC INBANE natural tanning spray
De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo.
De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. MARC INBANE natural tanning spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten.

Tip:

Speciaal voor onze natural tanning spray is ook een glove ontwikkeld om de spray op moeilijk bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van de armen en benen) zelf eenvoudig aan te kunnen brengen. De glove is van een mooie kwaliteit en heeft een luxe uitstraling.
MARC INBANE Black Exfoliator
Een rijk hydraterende gezichtsscrub die de huidteint een verhelderende impuls geeft en laat stralen. Bijzonder aan dit product is de zwarte kleurvorming tijdens gebruik, extreem hoge antibacteriële werking, verjonging van de hoornlaag en de combinatie van exclusieve ingrediënten uit de natuur.
De scrub is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de MARC INBANE natural tanning spray. Een behandeling met de black exfoliator voorafgaand aan een spraytan egaliseert oneffenheden en resulteert in een langer behoud van de bruine teint.
MARC INBANE Le Petit
De originele MARC INBANE natural tanning spray (50ml) en onze rijkelijk hydraterende zwarte exfoliator (6ml). Deze praktische set garandeert de ontwikkeling van uw liefde voor een natuurlijke teint, en zorgt er voor dat uw huid stralend blijft wanneer u onderweg bent.

MARC INBANE le petit is:
  • Een gunstig draagbaar formaat
  • Een aantrekkelijk geprijsde manier om Marc Inbane’s natural tanning spray te ontdekken
  • Een perfecte traktatie of een bijzonder cadeau
Interesse om deze producten bij jou in de salon te verkopen, bekijk alle producten hier. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Happy tanning!