Beschrijving

:YOURS Loves Sascha – Mandala Mania

Tegenwoordig wordt een vorm als deze al snel een Mandala genoemd, maar de vorm komt oorspronkelijk uit het Hindoeïsme en Boeddhisme. Sascha heeft zes Mandala’s ontworpen met uiteenlopende details. Jij kiest degene die het beste op je nagel past!

:YOURS Loves Autumn Noon 2017

Ken je dat gevoel van een middag in oktober? De zon schijnt, de bladeren hebben de meest mooie kleuren en de vogels vliegen af en aan om hun nesten winterklaar te maken. Je loopt een rondje met de hond of neemt een drankje in je favoriete koffietentje. Je hoeft nog geen winterjas aan, omdat de zon zo lekker schijnt!

Deze dagen zijn de inspiratie voor de nieuwe :YOURS Loves Autumn Noon 2017 stempelplaten collectie. Een set met zes prachtige platen, elke plaat met een uniek design, zorgvuldig gecreëerd door stylisten die hun plaats dik verdiend hebben. Deze collectie bevat drie platen van Sascha Gossen en drie van debutante Nataliya Al-Ta’ai. Deze Britse heeft drie originele designs gecreëerd met veel verschillende patronen. Het varieert van lekker rechttoe-rechtaan, tot prachtige organische vormen. Nataliya heeft overal aan gedacht.

Sascha heeft drie schitterende platen met uiteenlopende patronen opgeleverd. Van de briljante Mandala’s tot de unieke bloemenpatronen: alles past perfect op een nagel. De designers hebben samengewerkt om onderscheidende, maar overeenkomstige platen te maken.