CND™ SHELLAC™

CND™ SHELLAC™ Playstation

€25,00 excl. BTW


Je hebt nog nooit eerder met SHELLAC™ gewerkt, maar wil wel heel graag kennis maken met dit fantastische product dat jouw salon een enorme omzetboost kan geven? Dan is de CND™ SHELLAC™ Playstation dé workshop voor jou.

De CND™ SHELLAC™ Playstation workshop is speciaal bedoeld voor diegene die nog niet eerder met CND™ SHELLAC™ hebben gewerkt en de producten van CND™ SHELLAC™ heel graag willen leren kennen. Tijdens deze workshop komt de applicatie en verwijdering van CND™ SHELLAC™ aan bod en wordt er gewerkt op de eigen nagels die vrij van product zijn. Je hebt geen model nodig.

Je kunt tijdens deze workshop gebruik maken van de producten van La Profilique.

[ai1ec cat_name=”CND™ SHELLAC™ Playstation” view=”stream”]
Voor deze workshop is geen specifieke vooropleiding nodig.

CND™ SHELLAC™ Secrets of Succes

Kosteloos


Je werkt al een tijdje met CND™ SHELLAC™, maar je loopt af en toe tegen uitdagingen aan. Of je wil je geheugen gewoon even opfrissen, dan is de CND™ SHELLAC™ Secrets of Succes workshop een echte aanrader.

De CND™ SHELLAC™ Secrets of Succes workshop is bedoeld voor diegene die al met CND™ SHELLAC™ werken maar hierover vragen hebben of tegen uitdagingen aanlopen. Tijdens deze workshop is er ruimte om je eigen technieken te verbeteren en wordt er gewerkt op de eigen nagels die vrij van product zijn. Je hebt geen model nodig.

Tijdens deze workshop werk je met je eigen CND™ SHELLAC™ materialen.

[ai1ec cat_name=”CND™ SHELLAC™ Secrets of Succes” view=”stream”]
Om deze workshop te kunnen volgen is een CND™ SHELLAC™ Playstation certificaat vereist. Daarnaast is het gewenst dat je al langere tijd met CND™ SHELLAC™ werkt.

Nail Art – CND™ SHELLAC™

Workshop Overzicht

CND™ SHELLAC™ Nail Art

Je werkt al geruime tijd met CND™ SHELLAC™, maar je wil meer. Je wil mooie nail art kunnen maken in je salon, die toch snel en simpel is. Tijdens de CND™ SHELLAC™ Nail Art Workshop, leer je de mooiste maar toch snelle en simpele nail-arts maken. Tijdens deze workshop werk je met je eigen CND™ SHELLAC™ materialen, CND UV-lamp en eventueel nail-art benodigdheden. Je hebt ook de kans om je nail art benodigdheden voor/tijdens de workshop aan te schaffen in de groothandel. Je werkt tijdens de workshop op colorpops en hebt geen model nodig.

[ai1ec cat_name=”CND™ SHELLAC™ Nail Art” view=”stream”]
Om deze workshop te kunnen volgen is een CND™ SHELLAC™ Playstation certificaat vereist. Daarnaast is het gewenst dat je al langere tijd met CND™ SHELLAC™ werkt.

€ 30,00 excl. BTW

inclusief colorpops

CND™ SHELLAC™ Fashion Fusion

Op de catwalk zie je vaak prachtige nagels voorbij komen, die helemaal matchen met de kleding van het model. Dat wil je ook leren! Laat je tijdens deze workshop inspireren door de mooiste texturen, prints en designs.

Tijdens deze workshop leer je alle technieken om Fashion Fusion nagels te kunnen maken. Omdat voorkennis van CND™ SHELLAC™ Nail Art vereist is voor deze workshop is een voorwaarde dat je de CND™ SHELLAC™ Nail Art Workshop gevolgd hebt, voordat je kunt deelnemen aan de CND™ SHELLAC™ Fasion Fusion Workshop. Je werkt tijdens deze workshop met je eigen CND™ SHELLAC™ & VINYLUX™ materialen, CND UV- lamp en nail-art benodigdheden. Je werkt tijdens de workshop op colorpops en hebt geen model nodig. Er is ook gelegenheid om materialen aan te schaffen in de groothandel.


[ai1ec cat_name=”CND™ SHELLAC™ Fashion Fusion” view=”stream”]
Om deze workshop te kunnen volgen zijn de certificaten CND™ SHELLAC™ Playstation en CND™ SHELLAC™ Nail Art vereist. Daarnaast is het gewenst dat je al langere tijd met CND™ SHELLAC™ werkt.

€ 30,00 excl. BTW

inclusief colorpops

Thema Nail Art

We laten ons graag door thema’s en feestdagen inspireren om de meest mooie nail art te maken. Zo gaan we in de herst en winter aan de slag met:

Je klanten zijn helemaal klaar voor de mooie herfst en gezellige winteravonden. We leren je in deze workshop op een snelle en vaak simpele manier prachtige nagels te maken, die passen bij elke stijl. Het is het meest handig als je met je eigen kleuren werkt, maar je mag natuurlijk ook die van ons gebruiken. Nail art producten stellen we ter beschikking in deze workshop en er is natuurlijk ook voldoende tijd om spulletjes in de groothandel aan te schaffen.

 

[ai1ec cat_name=”Thema Nail Art” view=”stream”]
Je hebt voor deze workshop geen specifieke vooropleiding nodig.

€ 35,00 excl. BTW

inclusief colorpops

Trend Class – Nightspell

Elk seizoen brengt CND™ weer de meest mooie kleuren uit en daar horen natuurlijk ook weer prachtige nail arts bij. Schaf jij de hele collectie aan? Dan krijg je van ons deze workshop gratis. Je werkt in deze les met jouw eigen seizoenskleuren.

[ai1ec cat_name=”Trend Class” view=”stream”]
Je hebt voor deze workshop geen specifieke vooropleiding nodig, maar enige kennis van CND™ SHELLAC™ is een pré.

Kosteloos bij aanschaf van de SHELLAC™ seizoenskleuren

inclusief colorpops

CND™ Creativity Lab by Bernice Welles

Bij CND staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom richten we ons tijdens het CND Creativity Lab op verschillende nail-art technieken en de toepassing hiervan, zodat je alvast kunt proeven van de diverse workshops die CND aanbiedt. Op deze manier komt je erachter wat het beste bij je past en op welke gebieden je graag zou willen groeien. Zo kunt je het een en ander uitproberen en samen met de docente kijken naar verschillende voorbeelden uit de praktijk. Van daaruit maak je een gerichte keuze naar een volgende opleiding of workshop. Deze workshop is ook uitermate geschikt voor stylisten die al langer in het vak zitten en even weer met verschillende technieken willen stoeien.


[ai1ec cat_name=”CND™ Creativity Lab” view=”stream”]

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig voor deze workshop.

€ 45,00 excl. BTW


Color Professional

Workshop Overzicht

Show Your Colors

€ 35,00 excl. BTW

inclusief colorpops


Je wil jouw kleuren palet van CND™ SHELLAC™ uitbreiden en aan de slag gaan als een echte CND™ SHELLAC™ color professional? Dan is dit jouw workshop!

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met CND™ SHELLAC™ en de CND™ Additives om zo, op een snelle en simpele manier, jouw kleurenpalet verder uit de breiden. Tijdens de workshop werk je op colorpops met je eigen CND™ SHELLAC™ materialen, CND™ UV-lamp en CND™ Additives. Je hebt geen model nodig.

[ai1ec cat_name=”Show Your Colors” view=”stream”]
Om deze workshop te kunnen volgen is een CND™ SHELLAC™ Playstation certificaat vereist. Daarnaast is het gewenst dat je al langere tijd met CND™ SHELLAC™ werkt.

VINYLUX™ Runway Class

€ 30,00 excl. BTW

Inclusief colorpops


Tijdens deze workshop maak je kennis met de innovatieve VINYLUX™ Weekly Polish. Dé grote hit op alle Runway shows, nationaal en internationaal. En je gaat in deze workshop verder dan simpel lakken. We leren je om op een snelle & simpele manier, prachtige draagbare designs te maken. Dachten jouw klanten dat ze alleen met een simpel kleurtje de deur uit konden gaan, dan wordt dat vanaf nu wel anders. Laat je verrassen door de mogelijkheden van VINYLUX™. Perfect nails, straight from the runway!

Deze workshop is ook heel geschikt om samen met vriendinnen te doen of tijdens een vrijgezellenfeest.

[ai1ec cat_name=”VINYLUX™ Runway Class” view=”stream”]

Je hebt voor deze workshop geen specifieke vooropleiding nodig.

Perfect lakken met VINYLUX™

€ 20,00 excl. BTW


Leer alles over dit geweldige product van CND™. Het eenvoudige 2 stappen systeem van CND™ VINYLUX™ is een perfecte aanvulling op jouw salon services, voor elke professional uit de beauty branche. We laten je in deze workshop zien wat de voordelen van VINYLUX™ zijn en hoe je deze op een perfecte manier op handen en voeten kunt aanbrengen.

Je werkt tijdens deze workshop op je eigen nagels.

[ai1ec cat_name=”Perfect lakken met VINYLUX™” view=”stream”]

Je hebt voor deze workshop geen specifieke vooropleiding nodig.

Ibiza Naildesign (x-mas style) by Bernice Welles

€ 55,00 excl. BTW


Bernice Welles leert je tijdens deze workshop te gekke designs maken die als het ware van je nagels af springen. Ibiza style is weer helemaal hot en nagels kunnen daarom niet achterblijven. Tijdens de Ibiza Naildesign workshop werk je vooral met SHELLAC™ en daarnaast ook met gel en acrylproducten. Kortom een te gekke workshop waarmee je al jouw klanten tijdens de zomermaanden kunt verrassen.

Benodigdheden voor Ibiza workshop zijn eigen SHELLAC materialen, penselen, Acryl Clear powder, Gel in wit en clear


[ai1ec cat_name=”Ibiza Naildesign” view=”stream”]

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig voor deze workshop.

Mandela Naildesign by Bernice Welles

€ 55,00 excl. BTW


Bernice Welles leert je tijdens deze workshop alle geheimen van de Mandala Naildesign. Ze gaat aan de slag door middel van stempelen, maar leert jou vooral zelf Mandala’s te ontwerpen op een gemakkelijke manier. Tijdens de Mandala Naildesign workshop werk je vooral met SHELLAC™ en daarnaast ook met gel en acrylproducten. Kortom een te gekke workshop waarmee je al jouw klanten onder andere tijdens de feestmaanden kunt verrassen. De workshop is niet merkgebonden. Ook als je met een ander merk dan CND™ werkt, kun je deelnemen.


[ai1ec cat_name=”Mandela Naildesign” view=”stream”]

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig voor deze workshop.

Sanding Nail Art

€ 45,00 excl. BTW

inclusief color pops om op te werken


Sanding Nail Art tekst


[ai1ec cat_name=”Sanding Nail Art” view=”stream”]
Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig voor deze workshop.

Nail Art – Stamping, Foils & Wraps

Workshop Overzicht

Stamping Nail Art

Je wil op 10 nagels 10 dezelfde motiefjes maken bij je klanten. Maar je wil niet dat ze hiervoor een half uur extra in je stoel zitten. Stamping Nail Art is de oplossing!

Tijdens deze workshop leer je om op een snelle een eenvoudige manier de nagels van een mooi design te voorzien door middel van stempelen. We gaan van prachtige simpele one-step designs tot de meest complexe ingekleurde tekeningen voor een glas-in-lood effect. Tijdens deze workshop werk je op colorpops en ontvang je bij aanvang van de workshop een stamping nail art kit. Verder werk je met je eigen CND™ SHELLAC™ & VINYLUX™ materialen en heb je geen model nodig. Er is ook gelegenheid om materialen aan te schaffen in de groothandel.

[ai1ec cat_name=”Stamping Nail Art” view=”stream”]

Om deze workshop te kunnen volgen is een CND™ SHELLAC™ Playstation certificaat vereist. Daarnaast is het gewenst dat je al langere tijd met CND™ SHELLAC™ werkt.